Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη όπου μέχρι το πρωί είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Παγετός θα επικρατήσει τη νύχτα και νωρίς στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 10-11, στην Ήπειρο από -1 έως 13-14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 14-16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 15-16 έως βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα επικρατήσουν πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.