Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Γαλλία: 15χρονος δολοφόνησε τους γονείς του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφτηκε στην πόλη Μονπελιέ της Γαλλίας, όπου 15χρονος δολοφόνησε τους γονείς του ενώ τους έβαλε και φωτιά μετά.

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Νοεμβρίου, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της οικογένειας Νουρντέν με αποτέλεσμα η κατοικία να καεί ολοσχερώς. Στα συντρίμμια, η Πυροσβεστική εντόπισε δύο σχεδόν ολικά απανθρακωμένες σορούς, οι οποίες όταν ταυτοποήθηκαν έδειξαν ότι άνηκαν στον 58χρονο μηχανικό Ντιντιέ, και την 52χρονη σύζυγο του, Ιζαμπέλ. Ο Βαλεντέν ο 15χρονος γιος τους, ένα παιδί που είχε εγκαταλείψει το σχολείο, ήταν ο μόνος από τα παιδιά της οικογένειας που ήταν άφαντος.

Οι σοροί των δύο ανθρώπων που βρέθηκαν στο κατεστραμμένο από τη φωτιά σπίτι, διαπιστώθηκε ότι έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, η μία στο κρανίο και η άλλη στον θώρακα.

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ντανιέλ Γκοντ, η οικογένεια ζούσε σε αυτό το χωριό των περίπου 800 κατοίκων επί περίπου δεκαπέντε χρόνια, είχε ανακαινίσει ένα παλιό αγρόκτημα εκεί και ήταν “πολύ καλά ενσωματωμένοι” στη ζωή του χωριού.Μάλιστα, ο πατέρας είχα ασχοληθεί με τα κοινά και ήταν δημοτικός σύμβουλος στο προηγούμενο δημοτικού συμβούλιο. “Για μένα, είναι ακατανόητο (…) Τους ήξερα καλά, μπορώ να πω μόνο καλά πράγματα γι ‘αυτούς”, δήλωσε ένα άλλο μέλος του δημοτικού συμβολίου.

 

Ο Γάλλος εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι ο “νεαρός Βαλεντέν ομολόγησε τη δολοφονία των γονιών του”.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.