Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ο Έλον Μάσκ! “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη επιλογή από την εκτέλεση των Παλαιστινίων…

Ναταλί Γλέζου 

Ανατριχιαστικός ο νέος ιδιοκτήτης του “Χ”. Ο Έλον Μάσκ αφού πήγε Γάζα , είδε κιμπούτζ που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τους παλαιστίνιους Ή τα ελικόπτερα Απάτσι ή τα ισραηλινά τανκ στη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ έκανε την εξής δήλωση:
“Hταν μια δύσκολη συναισθηματικά μέρα. Υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να συμβούν 1)όσον αφορά την κατάσταση στη Γάζα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σκοτώσεις εκείνους που επιμένουν να δολοφονούν πολίτες. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή δεν πρόκειται να αλλάξει η αντίληψη τους. 2) Θα πρέπει να αλλάξει η εκπαίδευση έτσι ώστε μια νέα γενιά τρομοκρατών να μην εκπαιδευτεί να γίνουν τρομοκράτες. 3) Το τρίτο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε να υπάρξει ευημερία.”.
Αφού λοιπόν όλοι οι παλαιστίνιοι είναι τρομοκράτες και πρέπει να αλλάξει το εκπαιδευτικό σύστημα αφού τους εκτελέσουν όλους τους τρομοκράτες , μετά ο Κ. Μάσκ δήλωσε ότι επιθυμεί να συμβάλλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας. Και βέβαια, σύμφωνα με πηγές τέλεγκραμ, συμφώνησε ότι στη Γάζα δεν πρέπει να υπάρχει ίντερνετ χωρίς την άδεια Ισραήλ.
Όλοι τρομοκράτες όλοι εκτέλεση κάπως λέγεται αυτό στο Διεθνές Δίκαιο, πάντως σε απόλυτη ταύτιση ακούγεται ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας “Χ” με την επικείμενη συνέχιση των σχεδίων εθνοκάθαρσης των παλαιστίνιων.
Βλέπω διαδικτυακό ανθρωποκυνηγητό σε παγκόσμια κλίμακα και κλείσιμο λογαριασμών από το νέο ιδιοκτήτη γιατί θα του ζητηθεί σίγουρα κάτι τέτοιο προς παραδειγματισμό.
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.