Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ! ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την (ξαφνική) αποχώρηση του Δημ. Καμπουράκη από το Open…

Τέλος από το Open ο Δημήτρης Καμπουράκης, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ξαφνικά  το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δημοσιογράφος παρουσίαζε μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Καμπουράκης απουσίαζε από το πλατό, με το Open να επικαλείται “προσωπικούς λόγους” για την αποχώρησή του η οποία περιβάλλεται πάντως από μυστήριο.

“Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού”, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου”
Ο δημοσιογράφος σε δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί. Όπως αναφέρει, παραιτήθηκε λόγω μιας ξαφνικής περιπέτειας υγείας. Μάλιστα, έκανε λόγο και για “σύνταξη” από την τηλεοπτική καριέρα σε καθημερινή βάση.

Η ανακοίνωση του σταθμού
“Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού.”

Ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης σε δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: «Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση. Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”. Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.