Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

“Για όλα φταίει ο Μπακογιάννης” – Ο Βορίδης αποφάσισε για την ήττα!

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης και αρχικά τοποθετήθηκε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, που δείχνει να ξεφεύγει και να απειλεί με αποσταθεροποίηση όλο τον πλανήτη.

Σχολιάζοντας την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας, δήλωσε ότι είναι «αυτονόητο ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες. Υπάρχει μια εμπλοκή και δεν μπορεί να στοχοποιούνται νοσοκομεία».

Αναφέροντας την προσωπική του άποψη είπε πως «το σημείο αφετηρίας είναι η επίθεση που έκανε η Χαμάς. Η επίθεση που είδαμε να διεξάγει η Χαμάς, το γεγονός ότι υπάρχει ανεπίλυτο το παλαιστινιακό, δεν δικαιολογεί και ούτε μπορεί να συνδέεται με την επίθεση της Χαμάς».

Ακόμη αναφέρθηκε στον κίνδυνο της τρομοκρατίας που μεταφέρεται στην Ευρώπη λέγοντας: «Το πλέον επικίνδυνο είναι αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες, ουσιαστικά είναι ο νέος κίνδυνος τρομοκρατίας, όπως αυτός που είχαμε ζήσει την εποχή του ISIS. Χρειάζεται αυξημένη συνεργασία μεταξύ των κρατών, αυξημένη εγρήγορση και συναγερμός γιατί τα χαρακτηριστικά είναι lonely wolfs, κάτι που είναι δύσκολο να εντοπιστεί».

Αμέσως μετά η συζήτηση ήρθε στο αποτέλεσμα του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, που αποδείχτηκε Βατερλώ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είδε τον κ.Κουρέτα επειδή είναι η Θεσσαλία και υπάρχουν προτεραιότητες εκεί. Είναι κι ένα μήνυμα ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και με την αλλαγή στις περιφέρειες».

Όμως για ακόμη μια φορά τις τελευταίες μέρες πέταξε το καρφί του για τον Κώστα Μπακογιάννη που έχασε στον Δήμο Αθηναίων: «Διαμορφώνεται μία αντισυσπείρωση που την είδαμε χαρακτηριστικά στην Αθήνα και για να επιτευχθεί αυτό, συσπειρώθηκαν πολλές και ετερόκλητες δυνάμεις. Πάντα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κρίνονται και τα πρόσωπα».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.