Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάζει πολιτική κίνηση;

Από την πρώτη στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος παραμένει πολιτικά ενεργός και πως αυτό δε θα αλλάξει σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν παραμένει αμέτοχος, αντιθέτως. Παρεμβαίνει, παίρνει θέσεις, βγαίνει στα ΜΜΕ, αρθρογραφεί και σχολιάζει μέσα από τα Social Media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι μακριά από την ανακοίνωση μίας νέας πολιτικής κίνησης. Αν αυτή θα μετουσιωθεί σε κόμμα παραμένει άγνωστο, ωστόσο όπως είναι σε θέση η στήλη να γνωρίζει έχει ήδη ξεκινήσει τις συναντήσεις του με στελέχη και επιστήμονες για αυτή τη νέα κίνηση. 

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν οι πρώτες ανακοινώσεις να γίνονται τον Νοέμβριο με μία ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου στο κέντρο της Αθήνας ενώ τον Δεκέμβριο ο πρώην Υπουργός θα ανακοινώσει και την «πολιτική του επιλογή».

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλο αυτό το διάστημα ο Ανδρέας Λοβέρδος νιώθει «δικαιωμένος» που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. «Με δικαίωσαν οι εξελίξεις», λέει στους συνομιλητές του.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.