Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΙΔΟΥ οι αποδείξεις για τον Αχ. Μπέο…

Η κουτοπονηριά του «επιτελικού κράτους» έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και – αν οι συνθήκες δεν ήταν τόσο τραγικές λόγω των καταστροφών- στην Μαγνησία θα γελούσαν ασταμάτητα ακούγοντας ότι δήθεν η ΝΔ δεν έχει δώσει την υποστήριξή της στον Αχ. Μπέο για τον δήμο του Βόλου…

Τα «δημαρχάρα» και «καταλληλότερος όλων» που είπε, μόλις πρόσφατα, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για τον κ. Μπέο είναι απλώς η επιφάνεια. Στον Βόλο γνωρίζουν ακόμη και οι πέτρες ότι ολόκληρο το κυβερνητικό σύστημα είναι απολύτως συνδεδεμένο με τον δήμαρχο και το δικό του σύστημα.

Τρία είναι τα πρόσωπα που «ξεχώρισαν» σε αυτή την ταύτιση. Εντελώς …συμπτωματικά, οι (δύο υφυπουργοί του κ. Μητσοτάκη) Ζέττα Μακρή και Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και ο Κωνσταντίνος Λούλης!

Αλήθεια, θυμάστε τον κ. Λούλη; Άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη παλαιόθεν (από την εποχή του πατρός Κωνσταντίνου), διορίστηκε το 2019 γενικός γραμματέας Τουρισμού αλλά υποχρεώθηκε σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε ότι είπε ψέματα για το πτυχίο του. Μερικούς μήνες μετά όμως επανήλθε στην κυβέρνηση (και προφανώς παραμένει) ως «ειδικός σύμβουλος» για θέματα Τουρισμού.

Στο μεταξύ, είναι από το 2019 και πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος στον Βόλο ενώ (παραλλήλως με τα κυβερνητικά του καθήκοντα) έχει διοριστεί από τον κ. Μπέο και αντιδήμαρχός του.

Η κ. Μακρή δεν έκρυψε την πρόσδεση της στο άρμα Μπέου κάνοντας, από τις πρώτες εκλογές, μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα που συζητείται ακόμη στον Βόλο. Η αλληλοστήριξή τους είχε και τις κεντρικές ευλογίες του Μαξίμου (συμπεριλαμβανομένου του κ. Γεραπετρίτη) ενώ διανθίστηκε με την προσπάθεια εξοστρακισμού του «ενοχλητικού» Χρ. Μπουκώρου μόλις εκείνος εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον δήμο Βόλου.

Η κ. Μακρή θέλει να «ξεχαστούν» τώρα οι προηγούμενες «συγχαρητήριες επιστολές» της στον κ. Μπέο (Αύγουστος 2022) «για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής στην θεομηνία». Τις ημέρες αυτές η υφυπουργός Παιδείας παραμένει άφωνη και εξαφανισμένη.

Για τον κ. Τριαντόπουλο αρκεί η εξευτελιστική εικόνα του όταν τον Ιούλιο, μετά την πρώτη κακοκαιρία, ο κ. Μπέος τον «διέτασσε» δημοσίως να κατέβει από τη Συνέντευξη Τύπου για να συνεχίσει μόνος…

Ο υφυπουργός θέλει από την πλευρά του να «ξεχαστεί» ότι ως υποψήφιος βουλευτής και το 2019, είχε πατώσει τερματίζοντας τρίτος από το τέλος. Τώρα ήρθε πρώτος χάρη (και) στον μαυρογιαλουρισμό που αναπτύχθηκε μεταξύ του ιδίου και του κ. Μπέου ως δημάρχου.

Επίσης με όση σημασία έχει αυτό –και έχει!- υποψήφια με τον κ. Μπέο κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές και μια προσωπική φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη. Για χρόνια στο στενό περιβάλλον της, η Έλενα Αντωνοπούλου υπήρξε και κορυφαίο στέλεχος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» της κ. Μπακογιάννη. Είχε αναλάβει μάλιστα τον τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ενώ σήμερα προβάλλεται ως το «δυνατό χαρτί» του κ. Μπέου…

Ο ΚΟΡΙΟΣ
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.