Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ερντογάν κερνάει, Ερντογάν πίνει κι ο Μητσοτάκης μόνο δίνει

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο διασυρμός των… αρίστων από τα μεμέτια έπειτα από το ταπεινωτικό προσκύνημα του Μητσοτάκη στον Ερντογάν στο «Σπίτι της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη.

Εκεί που συνομολογήθηκαν, όπως διαπιστώθηκε, οι Πρέσπες του Αιγαίου (Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η σημειολογία σηματοδοτεί τη μειοδοσία. Συμφωνεί κι ο Σαμαράς με τις κινήσεις του Κυριάκου;).

Με τον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα να προχωράει σε συνεχόμενες εξευτελιστικές κινήσεις αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της μυστικής συμφωνίας, διότι μάλλον δεν του αρκεί η συνθηκολόγηση αλλά ως Σουλτάνος ενδεχομένως επιδιώκει και την ταπείνωση διά της δημόσιας διαπόμπευσης.

Αυτό δείχνουν οι τσαμπουκάδες που αμφισβητούν την κυριαρχία μας σε αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο (Βραχυκυκλώνει ο διάλογος με την Τουρκία – Στα λόγια τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης).

Αυτό δείχνει η τουρκική προπαγάνδα περί αποστρατιωτικοποίησης ελληνικών νησιών (Ποιεί την νήσσαν η κυβέρνηση για την αποστρατιωτικοποίηση νησιών!).

Αυτό δείχνουν τα τελεσίγραφα του Φιντάν για συνεκμετάλλευση των φυσικών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς λύση στο Κυπριακό, φανερώνοντας έτσι έμμεσα και την τακτική που θα ακολουθηθεί για το ξεπούλημα του Αιγαίου (Συνεκμετάλλευση στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς λύση στο Κυπριακό – Η πρόταση της Τουρκίας διά στόματος Φιντάν).

Αυτό θα δείξουν και τα επόμενα τουρκικά νταηλίκια, αλλά κυρίως τα… μονίμως κατεβασμένα παντελονιά των… αρίστων.

Αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε εσχάτως η Ελλάδα είναι πλέον η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

Επομένως, είναι δυνατόν οι σύμμαχοι να στεναχωρήσουν τον Ταγίπ ωθώντας τον να πάει να πνίξει τον πόνο του στην αγκαλιά του Βλαδίμηρου;

Άπαπα…!!!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.