Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανδρέας Λοβέρδος: Η προσχώρηση στη ΝΔ η δική μου πολιτική κίνηση

Ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, αποκάλυψε την Τετάρτη (04/10) πως θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή. Όπως δήλωσε με νόημα ότι «θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο ONE CHANNEL, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε: «Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν από τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στη Ν.Δ. και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου, αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανέναν. Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.