Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βόλος: Σκαρφάλωσαν σε… δέντρα για να σωθούν

Εικόνες αποκάλυψης έρχονται από την περιοχή του Βόλου λόγω της κακοκαιρίας Daniel που έχει μετατρέψει σε ποτάμια τους δρόμους. Οι εικόνες και τα τα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα είναι αποκαλυπτικές . Τουλάχιστον δύο σπίτια στο χωριό Χόρτο στο Πήλιο έχουν μετακινηθεί από τη θέση τους και έχουν καταλήξει μέσα στο ρέμα της περιοχής από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Την ίδια στιγμή, κάτοικοι της περιοχής έχουν σκαρφαλώσει σε… δέντρα προκειμένου να σωθούν από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις.

Η κατάσταση στο χωριό Χόρτο

Εικόνες από το χωριό Χόρτο, το παραθαλάσσιο χωριό του Παγασητικού σε απόσταση 46 χλμ. από τον Βόλο που είναι γνωστό ως παραθεριστικό κέντρο, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με μικρά παιδιά, δείχνουν τα ορμητικά νερά να έχουν παρασύρει ό,τι βρίσκουν στο διάβα τους, ακόμη και αυτοκίνητα.

Εικόνες από το χωριό Χόρτο περί τις 17:00. Βρέχει καταρρακτωδώς και ο κεντρικός δρομος έχει μετατραπεί σε χείμαρρο.

Ο μέχρι πρότινος παραθεριστικός παράδεισος έχει μετατραπεί τις τελευταίες 12 ώρες σε ένα μείγμα λάσπης και ορμητικών νερών που συμπαρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Υπερχείλισε ο ποταμός Άναυρος

Στο μεταξύ, υπερχείλισε ο Άναυρος στο ύψος της γέφυρας της Αναλήψεως όπου έπεσε ένα δένδρο φράζοντας τη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα.

Τα νερά πέρασαν αριστερά και δεξιά του ποταμού ενώ έχει πέσει και ένα δένδρο επί της οδού Φιλιππίδη μεταξύ Γ. Δήμου και Αναλήψεως με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι κλειστός. ΠΗΓΗ: Το Ποντίκι

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.