Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ευρήματα του πρώτο γκάλοπ για τη διαδοχή

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα μία φημολογία και στα ενδότερα του ΣΥΡΙΖΑ για μία έκτη υποψηφιότητα που θα εμφανιζόταν την τελευταία στιγμή για την ηγεσία του κόμματος. Τελικά στο Διαρκές Συνέδριο του Σαββάτου οριστικοποιήθηκαν οι πέντε υποψηφιότητες που γνωρίζουμε. Υπήρξε όμως ή όχι η πρόθεση και για έκτη υποψηφιότητα; Η απάντηση είναι καταφατική και μάλιστα προς τούτο την προηγούμενη βδομάδα διενεργήθηκε κρυφή δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας, από το ενδιαφερόμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που και σήμερα κατέχει μια ζηλευτή για πολλούς θέση.

Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης δεν ήταν ικανοποιητικά για τον ενδιαφερόμενο και γι’ αυτό δεν προχώρησε στην εκδήλωση της υποψηφιότητάς του. Ενδιαφέρον όμως με βάση τα αποτελέσματα έχει η τάση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης η Έφη Αχτσιόγλου καταλάμβανε την πρώτη θέση με ποσοστό 25%. Δεύτερος ο Στέφανος Κασελάκης με 20%, τρίτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 12%. Στην τέταρτη θέση ο Παύλος Πολάκης με 10% στην Πέμπτη ο Νίκος Παππάς με 6% και τελευταίος με 4% ο ενδιαφερόμενος που παρήγγειλε και την δημοσκόπηση.

Το μικρό ποσοστό που συγκέντρωσε φυσικά τον αποθαρρύνει από το να εκδηλώσει την υποψηφιότητά του. Όμως τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έχουν γίνει γνωστά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως γι’ αυτό πολλοί μιλούν για το δίδυμο Αχτσιόγλου-Κασσελάκη που θα κονταροχτυπηθεί στον δεύτερο γύρο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.