Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι προβληματικές δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για μια απάνθρωπη πράξη

Σε άκρως προβληματικές δηλώσεις προέβη ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.  Ουσιαστικά, ο κ. Βαρβιτσιώτης εξίσωσε τον θάνατο του 36χρονου, με τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν με τη δικαιοσύνη εκείνοι που φέρουν σοβαρότατες ευθύνες για την τραγική απώλεια ζωής. «Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» ανέφερε σε δύο τοποθετήσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο υπουργός Ναυτιλίας, προκαλώντας εύλογες και έντονες αντιδράσεις: μεταξύ αυτών και από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που δεν δίστασε να κάνει λόγο για «απάνθρωπη δήλωση» από τον κ. Βαριβτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης έσπευσε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδιανόητο κάποιοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το γεγονός και να με κατηγορήσουν για προσπάθεια εξίσωσης του θύματος με τους θύτες. Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για μένα».

Άμεση η νέα απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Μ. Βαρβιτσιώτη: «Ο κ. Βαρβιτσιώτης όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει έστω μια συγγνώμη για την απάνθρωπη δήλωση του, που προκάλεσε την κοινωνική κατακραυγή, αλλά έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Ντροπή του! Μετά από όλα αυτά, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει παρά να τον αποπέμψει από τη θέση του. Όσο αργεί τόσο επιβεβαιώνει ότι τον καλύπτει.»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.