Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο βιρτουόζος… του πώς να τα κάνεις θάλασσα στο κατάλληλο υπουργείο, η πρώτη υποβρύχια βάση ελικοπτέρων κι ένας πανάξιος αρχιστράτηγος

Ο Χρήστος Στυλιανίδης μας έχει κουράσει. Όλη την ώρα πάμε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούμε τον μουντιαλικό στράικερ, που έχει μαγέψει με τις ενέργειές του και το κοινό και τους ειδικούς.

Ο κόουτς Μητσοτάκης (που θεωρεί την ομάδα, το γήπεδο και τη χώρα ιδιοκτησία του) κάθε τόσο τον φέρνει στον σύλλογο (την κυβέρνηση, δηλαδή), κι εκείνος δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη – βάζει γκολ με το τσουβάλι. Μόνο που είναι αυτογκόλ.

Ωστόσο, στην κόντρα Μίλτου Βαρβιτσιώτη και Χρήστου Στυλιανίδη είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις, σε επίπεδο υπουργικών – πολιτικών δεξιοτήτων, ποιος είναι πιο μακρύ «παλτό» από τον άλλον.

Θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή και πάντα τέτοια… Ο Χρήστος Στυλιανίδης, που γνωρίζει όσο λίγοι την τέχνη τού να τα κάνεις θάλασσα, θα διαπρέψει στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Έχοντας τέτοια κυβέρνηση, αντιλαμβάνεσαι πόσο ανύπαρκτη είναι η αντιπολίτευση και πόσο μεγάλη θα είναι η απήχηση στην κοινωνία κάποιου κομματικού σχηματισμού που θα αποδείξει ότι είναι σοβαρός, ασχολείται αληθινά με τους πολίτες και δεν αντιμετωπίζει τη χώρα σαν χώρο προς ενοικίαση από τον μεγαλύτερο πλειοδότη.

Και τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διεκδικεί διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι η πρώτη που δημιούργησε υποβρύχια βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο Βόλου.

Γι’ αυτό το επίτευγμα αξίζουν συγχαρητήρια και στον πανάξιο αρχιστράτηγο Φλώρο, που, μεταξύ άλλων, είναι διακριτικός και ήκιστα παρεξηγιάρης. Όταν έμαθε ότι τον παρακολουθούσε η κυβέρνηση δεν υπονόμευσε τη λαμπρή πορεία του έθνους παραιτούμενος από ευθιξία.

Αντί να παραιτηθεί, ενίσχυσε με τον τρόπο του τον καλό πολιτικό αγώνα του Κούλεως να βαφτεί «όλη η Ελλάδα μπλε», εγκρίνοντας βουβά την υποψηφιότητα της συμβίας του στον συνδυασμό Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. Ζήτωσαν οι ήρωες!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.