Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι και θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 5 μποφόρ. Η υγρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και θα ξεπεράσει το 30%

Αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά, παροδικά αυξημένες στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Η ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 26 βαθμούς), 16 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 14 έως τους 28 βαθμούς στην Ήπειρο), 20 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα στον Πατραϊκό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.