Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μακελειό με 6 νεκρούς – Τους εκτέλεσαν με 25 σφαίρες

Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι Τούρκοι (και όχι Αλβανοί όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες), οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ταυτότητες  Γαλλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι  άνδρες έπεσαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες ενώ ο έκτος νεκρός, ήταν ο οδηγός, ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες εκτός του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 25 κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών στον τόπο του άγριου φονικού.

Όπως φαίνεται ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει όταν οι δράστες γάζωναν το αυτοκίνητο ωστόσο έπεσε και αυτός νεκρός στο πίσω μέρος του οχήματος από τα πυρά τους.

Το αυτοκίνητο με τους δράστες είχε αλβανικές πλαστές πινακίδες και οι πυροβολισμοί ήταν από εννιάρι όπλο.

Από τις Αρχές εξετάζεται αν και οι έξι Τούρκοι  που σκοτώθηκαν ήταν σεσημασμένοι ενώ παράλληλα αναζητούν ένα Ford μαύρο και μηχανή και φαίνεται να έχουν ενημερωθεί λιμάνια και αεροδρόμια για να μην διαφύγουν από τη χώρα, αλλά είναι φυσικά εξαιρετικά απίθανο να επιχειρήσουν να διαφύγουν με τα συγκεκριμένα οχήματα.  

Ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ο τραγικός αριθμός των 6 νεκρών, ένας πρωτοφανής αριθμός που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά στα χρονικά καθώς πρόκειται για τριπλάσιο αριθμό από ότι συμβαίνει συνήθως σε ξεκαθαρίσματα συμμοριών.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.