Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΔΕΘ: Βουλιάζει ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέσα στις πλημμύρες – Αναβλήθηκε η ομιλία Μητσοτάκη

Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την δολοφονία του Α. Καρυώτη και τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο δεν θα γίνει και η συνακόλουθη συνέντευξη Τύπου και αυτή θα επαναπρογραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Ο Κ.Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 11 στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, προκειμένου να δει από κοντά την καταστροφή που έχει συντελεστεί.

Ήδη έχει αναβληθεί η αυριανή επίσκεψη που προγραμμάτιζε ο κ. Μητσοτάκης στον Έβρο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Τα μέρη που έχουν υποστεί καταστροφές στην Ελλάδα από πάσης φύσεως φαινόμενα είναι τόσα πολλά άλλωστε.

Παράλληλα, μέτρο-μέτρο, το «καλάθι» των «παροχών» επανεξετάζεται λόγω των μεγάλων καταστροφών στη χώρα από την κακοκαιρία, δεδομένου ότι θα απαιτηθούν νέοι έκτακτοι πόροι για να δοθούν ως αποζημιώσεις για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των υποδομών.

Όπως αναφέραμε «Δύο εικοσιτετράωρα πριν την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές και τις τωρινές πλημμύρες, αλλά και την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη επανασχεδιάζεται λόγω της οργής που διακατέχει την ελληνική κοινωνία, μία οργή που θα πρέπει να εξευμενιστεί άμεσα για να μην δημιουργήσει απρόβλεπτες εξελίξεις».

Τελικά ο επανασχεδιασμός προέβλεπε ακόμα και την μη παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Ακριβώς για να προλάβουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.