Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Νέα έκθεση έργων τέχνης του Έντι Ράμα σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θεωρεί σοβαρό θέμα την συντονισμένη εξόντωση του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και την πραξικοπηματική φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, τον οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε στηρίξει προσωπικά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του.

Εδώ ο ηγέτης μας δεν είχε πρόβλημα με τον αφανισμό της ελληνικής κοινότητας της Ουκρανίας, η οποία επίσης αριθμεί σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες.

Ο κίνδυνος αφανισμού των συγκεκριμένων αρχαίων ελληνικών κοινοτήτων, έχει οδηγήσει σε μία τοξική αντιπολίτευση κατά του πρωθυπουργού μας. Πρόκειται φυσικά για κοντόφθαλμη αντιμετώπιση, αφού ελάχιστοι Έλληνες αντιλαμβάνονται το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Στην φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης, λίγες εβδομάδες μετά την αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δεν υπήρχε περίπτωση πότε ο Κυριάκος να πλήξει την ενότητα του ΝΑΤΟ, ασχολούμενος με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου, της Ουκρανίας και αν χρειαστεί, ακόμα και των ανατολικών νησιών του Αιγαίου.

Αντίθετα, ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να κόψει τα βαρίδια, προκειμένου να παρκάρει την Ελλάδα με ασφάλεια στην αγκαλιά μιας μεγάλης οντότητας. Είτε αυτή είναι η Βορειοατλαντική συμμαχία, είτε ακόμα και αν είναι μία νέα οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κυριάκος έχει στρώσει το χαλί στον Ερντογάν, του έχει παραδώσει το όνομα του Αιγαίου με το Turkaegean, του έχει επιτρέψει να ακρωτηριάσει την ελληνική κυριαρχία με το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, έχει αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά με πρόσχημα την βοήθεια στην Ουκρανία, δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό ταμείο ανάκαμψης σε τουρκική εταιρία που πρόσκειται στον κύκλο Ερντογάν κλπ. Τόσο μπροστά βλέπει ο κυβερνήτης μας…

Ο Κυριάκος ο άλλος Μαέβιους Παχατουρίδης, θαυμάζει τις απίστευτες αηδίες του Ράμα

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακούσει όσους του προτείνουν να ακολουθήσει σκληρή στάση απέναντι στην εξόντωση του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, η οποία εντείνεται με την φυλάκιση Μπελέρη.

Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να διοργανώσει άλλη μία έκθεση έργων τέχνης για τον μεγάλο καλλιτέχνη Έντι Ράμα, παρουσία της εξίσου μεγάλης προσωπικότητας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα να λυθεί ακόμα πιο γρήγορα, καθώς μετά την προηγούμενη έκθεση στο Ζάππειο μέγαρο για τα εκπληκτικά δημιουργήματα του ευαίσθητου καλλιτέχνη Ράμα, είχαμε την φυλάκιση Μπελέρη. Με μία ακόμα πιο διευρυμένη έκθεση, μπορεί να επιτύχουμε την διαγραφή της Χειμάρρας από το χαρτί, όπως άλλωστε έγινε και με την Κύπρο. Συντεταγμένες, και τελειώσαμε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.