Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δύο νεκροί ο «μαύρος» απολογισμός της Ελλάδας που φλέγεται ξανά

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα φλέγεται, με έξι ενεργά μέτωπα και συνολικά 63 πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο. Για άλλο ένα βράδυ, η μάχη πυροσβεστών και εθελοντών θα είναι συνεχής και δύσκολη καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τις φλόγες σε Βοιωτία, Αλεξανδρούπολη, Δαδιά, Εύβοια, Καβάλα και Ροδόπη. Ο απολογισμός των πυρκαγιών είναι ήδη «βαρύς», με δύο νεκρούς σε Βοιωτία και Έβρο, καμένα σπίτια, επιχειρήσεις που έγιναν στάχτη και τραυματισμούς πυροσβεστών.

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας άντρας στην περιοχή της Λευκίμμης. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, το άτομο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στις κεραίες της Λευκίμμης, προς την Αγία Παρασκευή και εικάζεται ότι πρόκειται για μετανάστη.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες η σορός είναι νεαρού άντρα, εντοπίστηκε επί του οδοστρώματος σε σημείο από το οποίο είχε περάσει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου και εικάζεται ότι ο θάνατός του προήλθε από την έκθεσή του στις υψηλές θερμοκρασίες της πυρκαγιάς και τον καπνό. Σημειώνεται ότι την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

 

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα ενώ περιοδικά επιχείρησαν τέσσερα αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.