Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Θερμοκρασίες …φωτιά – Ο υδράργυρος θα δείξει 45 βαθμούς

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα στην Πάτρα θα επικρατήσουν θερμοκρασίες που θα φθάνουν τους 40 βαθμούς, στο Αγρίνιο τους 41 , ενώ ο Πύργος  με 37 βαθμούς.

Τα δύσκολα όμως έπονται , καθώς το Σαββατοκύριακο θα είναι “καυτό” με την Κυριακή κυρίως να δίνει εξωπραγματικές θερμοκρασίες, που θα φθάνουν στην Πάτρα τους 43 βαθμούς, ενώ στο Αγρίνιο τους 45!

Ενώ η μονάδα ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών μας κατατάσσει στην ανώτατη βαθμίδα ζέστης, για σήμερα, δηλαδή στην κατηγορία 3 Ακραίες θερμοκρασίες: Σημαντικός κίνυδνος για την υγεία. Λάβετε τις μέγιστες προφυλάξεις.

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα φθάσει στην Ήπειρο και τη Μακεδονία τους 38 με 40 και κατά τόπους στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο τους 40 με 42 και κατά τόπους στη Θεσσαλία τους 43 με 44 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου και στη Θράκη και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.