Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τσίπρας: Υπάρχει ομερτά σε όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα

Σε συνέντευξή του, στο KONTRA CHANNEL και τη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη, ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασε να καταγγείλει πως υπάρχει ομερτά σε όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα, προκειμένου να μη συζητηθούν τα κρίσιμα και μεγάλα προβλήματα.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ΝΔ εξαγγέλλει και υπόσχεται πράγματα τα οποία δεν θα υλοποιήσει, γιατί το πραγματικό της πρόγραμμα είναι αυτό το οποίο κατέθεσε στους Ευρωπαίους εταίρους, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, όχι πολύ καιρό πριν, δυο μήνες πριν, τέλη Απριλίου το κατέθεσε, όπου δεν συμπεριλαμβάνεται σχεδόν καμία από τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Άρα, λέει πράγματα που δεν θα κάνει και δεν λέει πράγματα που έχει σκοπό να κάνει. Και κάποια από αυτά φανέρωσε ο κ. Πνευματικός με όλα όσα είπε για το σχέδιο για την Υγεία. Ιδιωτικοποιήσεις νοσοκομείων, συρρίκνωση δαπανών και ακόμα και διαλογή ασθενών, διότι δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις ακριβές θεραπείες.

[…] φανταστείτε κυρία Γιάμαλη να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο οποίος είχε ένα πρόγραμμα προεκλογικό και έβγαινε στον ελληνικό λαό και έλεγε θα κάνω αυτό, θα κάνω αυτό, θα κάνω αυτό και να μην είχε εντάξει το πρόγραμμά του αυτό στις δεσμεύσεις απέναντι στους εταίρους και να έβγαινε κορυφαίος υπουργός του και να έλεγε δεν τα είπαμε έξω. Φανταστείτε. Και να διέψευδε αυτά που έλεγα εγώ, γιατί ο κ. Μητσοτάκης βγήκε και είπε το πρόγραμμά μας είναι πλήρως κοστολογημένο, διότι το έχουμε καταθέσει στο Μεσοπρόθεσμο. Και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός λέει, όχι, δεν το καταθέσαμε. Άρα είναι στον αέρα και ακοστολόγητο.

Εάν αυτό γινόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, φανταστείτε πόσοι συνάδελφοί σας θα ξεκινάγανε όλα τα δελτία των ειδήσεων με αυτή την είδηση. Αλλά αυτό δεν υπάρχει ως είδηση. Άρα λοιπόν μη ρίχνουμε την ευθύνη μονάχα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν συζητάμε προγραμματικά. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συνολική ομερτά σε όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα, προκειμένου να μη συζητηθούν τα κρίσιμα και μεγάλα προβλήματα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.