Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πλειστηριασμοί: Αριθμός – ρεκόρ από την Εφορία αμέσως μετά τις εκλογές

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους οφειλέτες του Δημοσίου αμέσως μετά τις εκλογές: Από τις 28 του μήνα και για ολόκληρο τον Ιούλιο έχουν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί – ρεκόρ για τα δεδομένα της ΑΑΔΕ, με προφανή στόχο να … προσέλθουν στο Ταμείο όσοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με το Κράτος. Στο πρόγραμμα των 50 πλειστηριασμών ακινήτων που έχει καταρτιστεί οι τιμές 1ης προσφοράς ξεκινούν από 22.000 ευρώ και να φτάνουν μέχρι και 3,9 εκατ. ευρώ!

«Γκαζώνει» η Εφορία και … «τσιτώνει» όσους χρωστούν στο Δημόσιο: Διαμερίσματα, αγροτεμάχια, οικόπεδα, οικοδομές, αποθήκες, χώροι στάθμευσης, ακόμη και βιομηχανικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνει η λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της ΑΑΔΕ. Το ρεκόρ υψηλότερης πρώτης τιμής –σε αυτό το «πακέτο» ακινήτων που βγαίνει σε πλειστηριασμό από την Εφορία- το έχει αγροτεμάχιο με βιομηχανική εγκατάσταση 6.000 τμ στην Βοιωτία με ποσό 3 εκατ. 918 χιλιάδων ευρώ!

Οι μέχρι τώρα κάτοχοι των συγκεκριμένων ακινήτων μπορούν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς, μόνο εάν εξοφλήσουν ή ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την Εφορία, ακόμα και λίγο πριν «χτυπήσει» το ηλεκτρονικό «σφυρί».

Η λίστα με τα ακίνητα που βγάζει η Εφορία στο «σφυρί»
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται λοιπόν και τον Ιούλιο, καθώς η ΑΑΔΕ έχει αναρτήσει το νέο επικαιροποιημένο κατάλογο με τα ακίνητα που πέρασαν στα χέρια της λόγω οφειλών και τα οποία τώρα βγάζει στον πλειστηριασμό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.