Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι στο Αιγαίο, αναμένονται σήμερα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών – meteo.gr, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες και τοπικά στη Κεντρική Στερεά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, καθώς επίσης στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης. Τα φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Κεντρική, Δυτική Στερεά και στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 24 βαθμούς), 23 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 17 έως 23 βαθμούς), 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως τους 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 Μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.