Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Υποτιμούν τη σοβαρότητας της τηλεοπτικής αναμέτρησης

Με τον πήχη να είναι χαμηλά ως προς τη δυνατότητα συνεισφοράς του αποψινού debate των έξι πολιτικών αρχηγών στο δημόσιο πολιτικό και προγραμματικό διάλογο προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας σε αυτό καθώς φαίνεται να έχει ενστάσεις ως προς τη δομή και το στήσιμό του που παραπέμπει, όπως λέει, σε «παράλληλους μονόλογους».

 

Παρ’ όλα αυτά ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ούτε και το επιτελείο του υποτιμούν τη σοβαρότητας μίας τηλεοπτικής αναμέτρησης γνωρίζοντας πως παρά την ικανότητα λόγου και την ετοιμότητα που διαθέτει ο Αλέξης Τσίπρας στο να απαντά ακόμη και στις πιο δύσκολες ή απρόβλεπτες ερωτήσεις πάντα (και για τον καθένα) ενέχει ο κίνδυνος μίας αποτυχημένης διατύπωσης που μπορεί να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Ως προς την ουσία όπως σχολίασε ο ίδιος χθες στο Mega  είναι λίγο «αποστειρωμένο» έτσι όπως θα διεξαχθεί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η Κουμουνδούρου δεν ενδιαφέρεται για τους πόντους και τα «συν που θα μπορούσε να προσδώσει στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μία καλή συνολική του εμφάνιση στην τηλεαναμέτρηση των έξι πολιτικών αρχηγών. Ειδικά πιστεύοντας ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπερτερεί του βασικού του πολιτικού αντιπάλου, δηλαδή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ικανότητα να εκφράζεται με σαφήνεια και άνεση.

Η πρώτη ΠΝΠ της προοδευτικής κυβέρνησης

 

Ο Αλέξης Τσίπρας ήδη δείχνει πως σκέφτεται την επόμενη ημέρα των εκλογών της απλής αναλογικής και γι’ αυτόν τον λόγο επιθυμεί να δείξει στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαθέτει μόνο αποφασιστικότητα στο να υλοποιήσει το πρόγραμμά του αλλά συγχρόνως και ετοιμότητα να το εφαρμόσει. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως μιλώντας χθες σε συγκέντρωση στον Πειραιά (μία από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες που κατεβαίνει ως υποψήφιος) παρουσίασε την πρώτη Νομοθετική Πράξη Περιεχομένου της προοδευτικής κυβέρνησης που όπως είπε θα συγκροτήσει. Αυτή η ΠΝΠ όπως ανέφερε θα κατατεθεί την πρώτη ημέρα προτού καν ανοίξει η Βουλή.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.