Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ : Τέλος τα σενάρια για συνεργασία με τη ΝΔ

Λίγες ώρες μετά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την οποία έδωσε τέλος στα σενάρια συνεργασίας της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε με αιχμηρό τρόπο στις αναφορές του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως ο κ. Μητσοτάκης «δεν κατάφερε να κρύψει την κύρια αγωνία του ούτε σήμερα. Φοβάται την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, γιατί ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός του αντίπαλος. Ας βάλει καλά στο μυαλό του ότι οι 270.000 φίλοι και μέλη του κόμματος έδωσαν πριν ενάμιση χρόνο ισχυρή εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή και όχι βολικό εταίρο».

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως «μόνο θυμηδία, τέλος, προκαλεί ο Πρωθυπουργός, που μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο για τον ίδιο και την παρέα του, ο πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων και των στρατών μετακλητών να ενδύεται τον μανδύα του προοδευτικού εκσυγχρονιστή».

Όσο για τα σενάρια περί συνάντησης Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη, η Χαριλάου Τρικούπη σχολίασε καυστικά: «Επειδή το έχει μαράζι για το αν προσκάλεσε επίσημα σε συνάντηση τον κ.Ανδρουλάκη την βραδιά της εκλογής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ας βγάλει στη δημοσιότητα τα καταγραφικά της ΕΥΠ για να δει όλη η Ελλάδα τι του είπε. Εξάλλου και τότε τον παρακολουθούσαν ως “εθνικό κίνδυνο”».

► Το βράδυ του Σαββάτου, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, αναφερόμενος στην προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους φίλους του ΠΑΣΟΚ «να ξανασκεφτούν λίγο και την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές» και στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι «για αλλού κινήσαν να παν και αλλού ο αρχηγός τούς πάει».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.