Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μάριος Παπαγεωργίου: Δυο νέες συλλήψεις για την δολοφονία του 11 χρόνια μετά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου πριν από 11 χρόνια, μετά τις δύο συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες σε παράπηγμα στον Κιθαιρώνα, σε ερημική περιοχή του βουνού, ενώ παράλληλα αναμένονται άλλα 3 εντάλματα σύλληψης. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι το ένα αφορά σε άνθρωπο που υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας.

Οδικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως είναι κι άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται και θα υπάρξουν νέες συλλήψεις τουλάχιστον 4 ατόμων.

Σε ό,τι αφορά στα οστά που βρέθηκαν πρόσφατα, όπως είπε ο δικηγόρος «δυστυχώς δεν ήταν του Μάριου».

Η αγωνία της μητέρας του, πέρα από το να βρεθεί η σορός του παιδιού της για να μπορέσει να τον θάψει μετά από τόσα χρόνια, είναι και να μην γίνει κάποιο λάθος πάνω στην πίεση για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες  οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή με τις κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου Μάριου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότιμέχρι σήμερα η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί.

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τους δράστες

Ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος εντόπισαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μιλούσαν για υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, που στην πραγματικότητα ήταν η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.

ι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τέσσερις ακόμη συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου.

Στην ΕΡΤ παρουσιάστηκε η έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια για τη διερεύνηση του εγκλήματος και ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο για τον τρόπο που οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου.

Όπως αναφέρεται, «στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11 πμ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια».

Στη συνομιλία λένε οι δράστες:

– «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»

– «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου

Έντεκα χρόνια περίμενε η Βαρβάρα Θεοδωράκη την εξιχνίαση της δολοφονίας του γιου της Μάριου. Το μόνο που ελπίζει πια είναι να βρεθεί και η σορός του.

«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δεν λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα.

Πηγή:news24/7.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.