Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εμπλέκεται στην υπόθεση Predator και τον… έστειλαν μετάθεση στη Μύκονο

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ, πήρε μετάθεση για τη Μύκονο, παρότι επίορκος και υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο αστυνομικός χαιρέτισε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με την εφημερίδα να επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι προνομιακές μεταθέσεις επίορκων αστυνομικών στη Μύκονο συνεχίζονται.

«Στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ κυρίως από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αλλά και από άλλες αστυνομικές υπηρεσίες. Η ομάδα αυτή φέρεται να είχε προϊσταμένη μια αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που είχε πολυετή παρουσία στην προαναφερόμενη υπηρεσία της Αστυνομίας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας. Η συγκεκριμένη αξιωματικός φέρεται να συνυπέγραφε το αίτημα παρακολούθησης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη» αναφέρει το δημοσίευμα που δίνει και ονόματα αστυνομικών που κλήθηκαν να καταθέσουν και αρνήθηκαν ότι προχώρησαν σε ύποπτες ενέργειες.

Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και υποκλοπών έφεραν… κινητικότητα στην αστυνομία και δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν από την ΕΥΠ και να διασκορπιστούν σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

«Τα Νέα» πάντως προσθέτουν ότι μετά από λίγο καιρό αρκετοί από αυτούς μετακινήθηκαν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ. Ανάμεσά τους και ο εν λόγω αστυνομικός, ο οποίος πήρε, εν τέλει, μετάθεση για τη Μύκονο και φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του με ανάρτηση από παραλία του νησιού.
Live your myth in Greece δηλαδή…

Σημειώνεται ότι παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» είχε περιγράψει το νησί ως άντρο ανομίας με συνδέσεις με υψηλόβαθμους αξιωματικούς και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Αφορμή στάθηκε το κύκλωμα των αυθαιρέτων και οι σχέσεις διαφθοράς μεταξύ αστυνομικών, της επονομαζόμενης Greek Mafia, αλλά και μπράβων και επιχειρηματιών της νύχτας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.