Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το υβρεολόγιο εναντίον του Τσίπρα και η εύνοια του Απόστολου Δοξιάδη την έσπρωξαν στην Α’ θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Είχε αναφερθεί στις ύβρεις της ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στη Βουλή! (Βίντεο)

«Πολιτικός μισθοφόρος» από το ΠΑΣΟΚ και από το Ποτάμι είναι η κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία -αν και άσχετη με τη Νέα Δημοκρατία- τοποθετήθηκε πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Μάλιστα, η δημόσια εικόνα τη, όπως εμφανίζεται στο διαδίκτυο με τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, προσομοιάζει περισσότερο με χούλιγκαν ποδοσφαιρικής κερκίδας, παρά με πολιτικό στέλεχος του «εκσυγχρονιστικού χώρου», όπως θέλει να παρουσιάζεται. Οι ύβρεις, ποδοσφαιρικού τύπου, με τις οποίες η κ. Αγαπηδάκη έχει ‘στολίσει’ κατά καιρούς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, προκειμένου να γίνει αρεστή στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου, έφτασαν μέχρι και τη Βουλή. Ο ίδιος ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στο υβρεολόγιό της και είχε καταθέσει, μάλιστα, και τις ύβρεις της στα πρακτικά της Βουλής.

Δείτε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές υβριστικές αναρτήσεις της πιο κάτω:

Και δείτε ακόμη και το βίντεο με τα όσα είπε για την κ. Αγαπηδάκη ο κ. Τσίπρας στη Βουλή

Πως βρέθηκε στο Επικρατείας, πρώτη και καλύτερη;

Το ερώτημα είναι πως και γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να επιβραβεύσει τον πολιτικό χουλιγκανισμό της κ. Αγαπηδάκη και να την τοποθετήσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ενός μεγάλου κόμματος, όπως η Νέα Δημοκρατία;

Οι γνωρίζοντες λένε ότι την επέβαλε με το ζόρι ο πολιτικός μέντοράς της Απόστολος Δοξιάδης, δηλαδή ένας από τους γκουρού του Κώστα Σημίτη και του ψευδοεκσυγχρονισμού, ο οποίος απευθύνεται με τέτοιον τρόπο στον Πρωθυπουργό, που σοκάρει ακόμη και τους πιο στενούς του συνεργάτες. Μάλιστα, όπως λένε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Δοξιάδης του έστειλε τελευταία ένα πολύ αυστηρό μήνυμα sms, στο οποίο του έλεγε χαρακτηριστικά: «Κυριάκο, μην ξεχνάς ότι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, το Ποτάμι και ο Στέφανος Μάνος σε έβγαλαν Πρωθυπουργό»!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.