Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σε δημοπρασία τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου και το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Πηγή:

Κυριολεκτικά πάταγο κάνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό τα «ιστορικά γυαλιά» του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Η δημοπρασία που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CREAID, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», έχει λάβει επιπλέον δημοσιότητα, καθώς φαίνεται πως σαρώνουν τα «ιστορικά γυαλιά» του Ανδρέα Παπανδρέου, τα οποία παραχώρησε ο γιος του Νίκος.
Σαρώνουν τα «ιστορικά γυαλιά» του Ανδρέα Παπανδρέου σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Έως αυτή την ώρα η προσφορά που έχει κατατεθεί είναι στα 7.500 ευρώ, με τη δημοπρασία να βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και τις 9 Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως θα ανέβει το ποσό, μιας και ο ιστορικός ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ διαθέτει ακόμα φανατικούς οπαδούς.

Φωτογραφίες με τον Ανδρέα να φοράει τα γυαλιά κατά την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός κάνουν «πάταγο» σε social media και τηλεοπτικά ρεπορτάζ.
Νίκος Παπανδρέου: Ο πατέρας μου δεν έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα, εκτός από τις φωτογραφικές του μηχανές

Ο Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας για το θέμα στον ΑΝΤ1, είπε πως «δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα εν ζωή, δεν είχε τέτοια τρέλα» (με εξαίρεση ενδεχομένως τις φωτογραφικές μηχανές, που ήταν το πάθος του). Ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Είναι κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του, που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει. Ειδικά σήμερα, που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Ανδρέα», ενώ ανέφερε ενδεικτικά πως θα τον ικανοποιούσε το πόσο να φτάσει στις 10.000 ευρώ.

Στην ίδια δημοπρασία βρίσκεται και το ιστορικό κομπολόι του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο συγκεντρώνει μέχρι στιγμής προσφορά στα 610 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.