Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 22 βαθμούς

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 60%.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των δυτικών θα αυξηθούν από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 4 έως 22, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στην Ήπειρο από 4 έως 22, στην Στερεά και στην Πελοπόννησο από 5 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 21, στις Κυκλάδες από 8 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 19 και στην Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.