Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κάποιοι δικαστές θέλουν τον Κυριάκο μας φυλακή

Η αποκάλυψη από τον Ανώτατο Δικαστή Χρήστο Τζανερίκο, ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποπειράθηκε να αλλοιώσει το πολίτευμα με ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, αλλά και να τον δωροδοκήσει προκειμένου να καθοδηγήσει την δικαστική του κρίση, συνιστά λόγχη στο πλευρό του πρωθυπουργού μας.

Υπάρχει όμως κι άλλη μία σημαντική πτυχή στην λειτουργία της δικαιοσύνης που οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποιοι δικαστές θέλουν τον Κυριάκο μας στη φυλακή.

Μπορεί στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να τον διαβεβαιώνει ότι η καθυστέρηση στην διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών είναι προς όφελος του, η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Εάν η έρευνα είχε ολοκληρωθεί και ο «φάκελος» είχε σταλεί αμελλητί στη Βουλή με την παρούσα πλειοψηφία, τότε ο Κυριάκος θα έχει ξεμπερδέψει εύκολα και αναίμακτα. Η καθυστέρηση της έρευνας όμως, σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Όπως πολύ σοφά είχε προειδοποιήσει ο έγκριτος νομικός και υπουργός Μάκης Βορίδης, εάν διαπιστωθεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου είχε γνώση των υποκλοπών, τότε προκύπτουν βαρύτατα κακουργήματα.

Κάποιοι λοιπόν στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης, οδηγούν την έρευνα ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση. Όπως όλα δείχνουν, όταν σταλεί ο φάκελος στην Βουλή, ισορροπίες θα είναι τελείως διαφορετικές. Εάν μάλιστα η επόμενη συγκυβέρνηση δεν έχει ως πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Πικραμμένο ο οποίος θα υπερασπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με όλες του τις δυνάμεις, τότε ο πρωθυπουργός μας θα βρεθεί σε δεινή θέση. Το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου άλλωστε, θεωρείται εξαιρετικά άβολη θέση.

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.