Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καλλιάνος: Έρχεται Πάσχα με βροχές

Όσοι περιμένουν Πάσχα με ήλιο καλύτερα να το ξεχάσουν, καθώς, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά μοντέλα, το ψήσιμο του αρνιού θα γίνει με βροχή.

Συγκεκριμένα σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι ασταθής (δεν αποκλείονται ακόμα και σποραδικές καταιγίδες) και την Κυριακή του Πάσχα θα είναι βροχερός.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο που μίλησε στην εκπομπή Live News, αναμένεται βελτίωση τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στον καιρό με αρκετό ήλιο αλλά περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές άνευ σημασίας.

Από εκεί και πέρα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη μέρα.

Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα επεκταθεί την Κυριακή του Πάσχα. Ετσι βροχές αναμένονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Πάργα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καρπενήσι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο και Τρίπολη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.