Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αστυνομικός πωλούσε χασίς

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών και, μάλιστα, κατηγορούνται ότι τις διακινούσαν εν ώρα υπηρεσίας με περιπολικά της αστυνομίας.

Πρόκειται για έναν αστυφύλακα και έναν ειδικό φρουρό, που υπηρετούν στην Αττική. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού-επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Ποιος θεωρείται το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση

 

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες έχει παρελθόν στον χώρο του bodybuilding και φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, να είναι το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση.

 

Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνάδελφός του που συνελήφθησαν υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Άλλα πέντε άτομα στη δικογραφία

 

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για τα οποία δεν συνέτρεχαν, όμως, οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εφαρμογή ειδικών ανακριτικών τεχνικών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς αστυφύλακας, από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Τις ποσότητες αυτές, τις προμηθευόταν από άλλο συλληφθέντα, ενώ οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρους αποθήκευσης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.