Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η τραγωδία των Τεμπών «θυσία» κατά τον κ.Μητσοτάκη, «ευκαιρία» κατά τον Α.Γεωργιάδη! Επιτέλους σιωπήστε…

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (George Athanasopoulos)

Ο πρωθυπουργός χθες από το Μαρούσι μίλησε για «θυσία των Τεμπών»! Αντιδράσεις έντονες…Απτόητος ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα για τηνν «ευκαιρία» των Τεμπών και δήλωσε ότι για την τραγωδία φταίει το δημόσιο με τα ρουσφέτια του! Αλήθεια δεν μάθαμε ποιου «ρουσφέτι» ήταν αν ήταν ο σταθμάρχης…

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε:

«Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: γιατί έγινε το δυστύχημα; Το δυστύχημα έγινε για έναν βασικό λόγο: γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου, το αναξιοκρατικό κράτος, το κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του ’80 και που ζει μέχρι σήμερα. Είναι ίσως η ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το κράτος».

 

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη:

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε χωρίς ντροπή «θυσία» την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε πως το δυστύχημα είναι «ευκαιρία» για την κυβέρνηση για «να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος».

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξηγούσαμε στον αμετροεπή κ. Γεωργιάδη πως το «βαθύ κράτος» το έστησαν οι ίδιοι εδώ και 40 χρόνια και το διογκώνει εδώ και 4 χρόνια ο κ. Μητσοτάκης που κυβερνά με ρουσφέτια, αναξιοκρατία και τις πιο παλαιοκομματικές μεθόδους, με τις οποίες θυμήθηκε μετά την τραγωδία δήθεν να συγκρουστεί.

Αλλά δεν βρισκόμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες όταν έχουμε χάσει άδικα 57 ανθρώπινες ζωές.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παρά το κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών, να σέβονται τουλάχιστον τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.