Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Όχι, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν ντρέπεται… Έριξε το γάντι στον Κοντογιαννόπουλο

Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος έπειτα από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Ηλείας. Στην ομιλία του μάλιστα όπου έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις, άφησε να εννοηθεί ότι είναι ντροπή για έναν πολιτικό να δεχτεί να είναι υποψήφιος έπειτα από μία τέτοια τραγωδία  όπως αυτή των Τεμπών.

Η συγκεκριμένη ομιλία του θεωρήθηκε νάρκη κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος επίσης είχε εκφράσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στην Ηλεία. Να μπει δηλαδή στο ψηφοδέλτιο το οποίο εγκατέλειψε με σκληρές δηλώσεις ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος.

Όσοι λοιπόν θεώρησαν ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ντρεπόταν να είναι υποψήφιος έπειτα από αυτή την εξέλιξη, έπεσαν έξω. Και εγώ μαζί τους.

Ο πρώην Κοινοτικός επίτροπος και υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος εξέφρασε λοιπόν και επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει έδρα στη Βουλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία.  Μιλωντας μάλιστα στο βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Πάτρα, αποκάλυψε ότι μίλησε γι’ αυτό στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο περιμένει τώρα το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.