Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξαναχτύπησε ο Τζαβάρας θέτοντας θέμα ποινικών ευθυνών

Στην πρόσληψη του σταθμάρχη αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που επιμένει πως προσελήφθη «παράνομα».

Ο κυβερνητικός βουλευτής που κινείται εδώ και ημέρες σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το Μάκη Βορίδη που ισχυριζόταν (σ.σ. για να αποκρούσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννη Ραγκούση) πως τα όρια ηλικίας που τίθενται (από τον ΟΣΕ), δεν αφορούν τους μετατασσόμενους αλλά «τους νεοπροσλαμβανόμενους» επέμεινε στις θέσεις που έχει διατυπώσει κόντρα στο κυβερνητικό αφήγημα ότι η πρόσληψη του 59χρονου έγινε σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΟΣΕ για τις μετατάξεις.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής, μιλώντας στο ΑΡΤ, πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι όποιος έκανε την «παράνομη» πρόσληψη εμπλέκεται στην υπόθεση και «ποινικά».

Επικαλούμενος την πάρχουσα νομοθεσία υποστήριξε ότι αυτή «προβλέπει και επιβάλλει να τηρούνται ουσιαστικά και τυπικά προσόντα τα οποία έχει καθορίσει ο ΟΣΕ στην προκειμένη περίπτωση για να γίνει η πρόσληψη του μετατασσόμενου», υπογραμμίζοντας ότι δεν τα τηρούσε ο συγκεκριμένος σταθμάρχης.

«Το 48ο έτος της ηλικίας που αναφέρεται ρητά και το δεύτερο που είναι και τυπικό ήταν η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αυτά δεν υπήρχαν. Γιατί λοιπόν προσελήφθη;», διερωτήθηκε ο Κώστας Τζαβάρας ζητώντας απαντήσεις.

«Η ομολογία ότι έγινε παρανομία, τον εμπλέκει μέσα στην ομάδα των προσώπων που είναι και ποινικά υπεύθυνα για το αποτέλεσμα που επήλθε με αυτό τον τραγικό τρόπο» πρόσθεσε με νόημα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.