Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εικόνες ντροπής: Πλήρωμα ασθενοφόρου έπλυνε ηλικιωμένη με λάστιχο

Εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με δύο άνδρες να πλένουν με λάστιχο μια ηλικιωμένη γυναίκα και μάλιστα γυμνή σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εργαζόμενους – μέλη πληρώματος του δημοτικού ασθενοφόρου του δήμου Ωρωπού, οι οποίοι κλήθηκαν να μεταφέρουν τη γυναίκα και της συμπεριφέρθηκαν με αυτό τον άθλιο τρόπο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης καταδικάζει «το απαράδεκτο συμβάν» και εκφράζει «αποτροπιασμό και ντροπή», ενημερώνοντας πως έχει ζητήσει ΕΔΕ και την απομάκρυνση των εν λόγω εργαζομένων απ’ το δημοτικό ασθενοφόρο, το οποίο όπως προκύπτει έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας,την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.

Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.

Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.