Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ, αποχώρησε για να πάει με τον Μητσοτάκη

Στις 28 Ιανουαρίου, ο Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αείμνηστου ιστορικού στελέχους Ροβέρτου Σπυρόπουλου, είχε κάνει γνωστή την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, με βαριές καταγγελίες για την ηγεσία.

«Διοικείται από μια ολιγομελή ομάδα που αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα και μόνο στόχο έχει τη διατήρηση της οποίας εσωκομματικής κυριαρχίας, […] πολιτεύεται με ψευδαισθήσεις και αρκείται δυστυχώς στο λίγο, στο μικρό, στο ξεπερασμένο», έγραφε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που ανέβασε στα social media για να το δημοσιοποιήσει. Μια ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου εξαιτίας των αιχμών που άφηνε το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί τον Ιούλιο του 2019, συντονιστής τομέων πολιτικής στη Χαριλάου Τρικούπη, είχε καταθέσει -σύμφωνα με πληροφορίες – αίτηση στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να είναι υποψήφιος στην Αρκαδία στις προσεχείς εκλογές. Ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να θέσει οικειοθελώς εαυτόν εκτός κόμματος με ιδιαίτερα θορυβώδη τρόπο.

Στις 2 Φεβρουαρίου, παραχώρησε συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5% όπου επανέλαβε τις κατηγορίες του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για πιθανή υποψηφιότητα. «Τρία χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως συντονιστής είχα θέσει τον εαυτό μου στην διάθεση του κόμματος για οποιαδήποτε θέση και υποψηφιότητα χρειαστεί. Υπήρχε μια μια ενεργή κουβέντα για πιθανή υποψηφιότητα μου, όταν όμως διαπίστωσα την μεγάλη απουσία προγραμματικού προγράμματος και το τι θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα των εκλογών, δεν ήθελα να βρίσκεται το όνομα μου σε κάτι που υπηρετεί το λίγο ,το ξεπερασμένο, και δεν πορευόταν βάση ενός σχεδίου και ενός προγράμματος», τόνισε ο κ. Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος λίγο αργότερα στις ίδιες δηλώσεις του φανέρωσε τον… πραγματικό λόγο των διαφωνιών και της αποχώρησής του.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε ποιο κόμμα τον εκφράζει καλύτερα πολιτικά αυτή τη στιγμή βάση των προγραμματικών του θέσεων και απάντησε ότι αυτό είναι η ΝΔ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την κυβέρνηση Μητσοτάκη την καλύτερη μετά τα μνημόνια! «Η χώρα πρέπει να συνεχίσει να είναι στις σωστές ράγες που έχει μπει τα τελευταία τρία χρόνια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η καλύτερη κυβέρνηση μετά τα μνημόνια, το είχα πει και στο κόμμα μου. Σαφέστατα έχει κάνει λάθη, αλλά η οικονομία δείχνει να βελτιώνεται και να υπάρχει μια σταθερότητα. Διαχειρίστηκε με σχετική επιτυχία τις κρίσεις, πανδημία και ενεργειακή. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και όχι πολιτική αστάθεια, όχι πειράματα και πειραματισμούς», τόνισε με νόημα, χωρίς να αποκλείει ακόμη και την ένταξή του στο ψηφοδέλτιό της. «Αν η ΝΔ σας κάνει μια πρόταση θα το σκεφτείτε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος για να σημειώσει ότι δε μπορεί να απαντήσει σε υποθετική πρόταση. «Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόταση από κανένα κόμμα για να ενταχθώ σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο. Οποιαδήποτε συμφωνία γίνει στο μέλλον θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου στην Αρκαδία με γνώμονα το κοινό καλό», είπε ο κ. Σπυρόπουλος, διαψεύδοντας πάντως δημοσιεύματα ότι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.