Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι χρυσές μπίζνες του Θέμη Χειμάρα

Ακόμη ένα επεισόδιο στην υπόθεση του γαλάζιου βουλευτή που έκανε χρυσές μπίζνες με το ελληνικό Δημόσιο, ενώ είχε ήδη εκλεγεί στο Κοινοβούλιο. Καθώς οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και, λίγη ώρα αφότου, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε μύδρους κατά της κυβέρνησης για το θέμα, ο Θέμης Χειμάρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αποχώρησε από την εταιρεία του.

Ενώ η κυβέρνηση, για ακόμη μια σκανδαλώδη υπόθεση, έχει πιει το… αμίλητο νερό, με την προκλητική κάλυψη των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, ο βουλευτής Φθιώτιδας επιχειρεί να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, ομολογώντας, παράλληλα, ότι αποχώρησε από την εταιρεία μόλις έγιναν οι αποκαλύψεις. Να σημειωθεί, πάντως, ότι, με βάση και χθεσινά δημοσιεύματα η Νέα Δημοκρατία γνώριζε για τις δραστηριότητές του ήδη από το 2020.

Τι αναφέρει ο Θ. Χειμάρας στην ανακοίνωσή του; Ότι αποχώρησε τη Δευτέρα από την εταιρεία του, μεταβιβάζοντας τα μερίδιά του στους εργαζόμενους-συνεργάτες του «που έχουν συνδέσει την δική τους ζωή, με την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας, τα τελευταία 16 χρόνια». Είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι-συνεργάτες στους οποίους το Σαββατοκύριακο πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε για το ασυμβίβαστο και ότι πρόκειται περί δικού τους λάθους.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., ακόμη, προσπαθεί να απαντήσει και στα όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης για την εταιρεία Smarts IKE που πήρε 900.000 επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι έχει αποχωρήσει από το 2019.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.