Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πότε έρχεται Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας

Με τη χώρα να βαίνει ολοταχώς προς τις εθνικές κάλπες και το κλίμα να είναι ήδη εντόνως προεκλογικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει στη 1 μετά το μεσημέρι της Τρίτης, σε αίθουσα του Ζαππείου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να αναφερθεί σε τρέχοντα σημαντικά θέματα, αλλά κυρίως να προβεί σε δηλώσεις για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της προεκλογικής περιόδου, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κουμουνδούρου προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές (πριν από το Πάσχα ή αργότερα). Όπως εκτιμούν, η σχετική απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα ανακοινωθούν και το ύψος των κυβερνητικών παροχών, οι οποίες στοχεύουν να αμβλύνουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών, όσον αφορά την ακρίβεια και τον υψηλό πληθωρισμό.

Μπαράζ ομιλιών

Στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού εντάσσονται και οι περιοδείες σε όλη τη χώρα. Έχοντας άμεση προτεραιότητα να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του στους πολίτες, πείθοντάς τους για το αξιόπιστο σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας θα προχωρήσει σε μια σειρά ομιλιών σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μέσα στο χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας.

Ουσιαστικά, οι ομιλίες αυτές αποτελούν την επίσημη αφετηρία του κόμματος στην προεκλογική περίοδο, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη στο Περιστέρι και να ακολουθεί την Παρασκευή η ομιλία στην Πάτρα και την επόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.