Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Υποκλοπές: Η αντίδραση του Μαξίμου ενδέχεται να είναι εξαιρετικά σκληρή

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου με το επιτελείο του πρωθυπουργού να προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι συναντήσεις γίνονται χωρίς την φυσική παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επιδίδεται σε αθλητικές δραστηριότητες προκειμένου να ανακτήσει την ψυχραιμία και τον δυναμισμό του, ώστε τελικά να λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι σκληροί όπως ο Γιώργος Μυλωνάκης, οι οποίοι εισηγούνται την απόλυτη αντεπίθεση του πρωθυπουργού με αποκαλύψεις παρακολουθήσεων της ΕΥΠ επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης. Σενάριο που όμως εμπεριέχει ένα στοιχείο επικινδυνότητας διότι στις συγκεκριμένες συνομιλίες ακούγονται στελέχη της Ν.Δ. αλλά και δικαστικοί λειτουργοί φιλικά προσκείμενοι στην Ν.Δ., να έχουν επαφές με μέλη της λεγόμενης μαφίας. Ενώ οι διάλογοι είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικοί

Η επίκληση των συγκεκριμένων παρακολουθήσουν χωρίς να γίνεται αναφορά στα ονόματα των στόχων, δεν μπορεί να είναι επιτυχής, διότι ο ΣυΡιζΑ διαθέτει επίσης το υλικό των συγκεκριμένων παρακολουθήσεων και θεωρείται ότι δεν θα διστάσει να δώσει στην δημοσιότητα το όνομα του πρώην υπουργού που ψάχνει «17χρονο παρτουζάκι για να το δείρει» και της ανώτατης δικαστικού που θέλει «σοκολατάκια».

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης από την πλευρά του, Θα ήθελε μία δυναμική παρέμβαση της δικαιοσύνης, προκειμένου να εντοπιστούν τα «βαθιά λαρύγγια» της υπηρεσίας που διοχέτευσαν τα στοιχεία των παρακολουθήσεων σε ΜΜΕ. Έτσι από σκάνδαλο των υποκλοπών, θα είχαμε σκάνδαλο διαρροών, γεγονός που θα έδινε επικοινωνιακή ανάσα στην κυβέρνηση.

Ο αντίλογος στο συγκεκριμένο σχέδιο, είναι το γεγονός πως τα στελέχη που έκαναν τις διαρροές χειρίζονταν επίσης και το λογισμικό παρακολούθησης. Εάν λοιπόν οδηγηθούν στην δικαιοσύνη ως κατηγορούμενοι, θα μπορέσουν να δημοσιοποιήσουν ακόμα και τις εντολές που λάμβαναν από το Μέγαρο Μαξίμου, τεκμηριώνοντας έτσι ότι η χρήση του Predator γινόταν σε γνώση του πρωθυπουργού. 

Η μόνη ήπια φωνή είναι αυτή του Άκη Σκέρτσου ο οποίος εισηγείται την σύναψη μίας σύμβασης με την αγαπημένη του «εταιρεία συμβούλων», ώστε να πέσει ζεστό χρήμα στην αγορά, πριν εγκαταλείψει οριστικά το Μέγαρο. Μετά, θα έρθει η περίοδος των ισχνών αγελάδων…

Για παραίτηση του πρωθυπουργού και πρόωρες εκλογές, ούτε λόγος. Όχι πως δεν υπάρχει σαν σκέψη, αλλά όποιος τολμήσει να εισηγηθεί κάτι τέτοιο θα νιώσει την οργή του Κυριάκου στο πετσί του.

Συντάκτης: κύριος Μάξιμος

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.