Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σκάνδαλο υποκλοπών: Και τυπικά εκτός ΕΥΠ οι υποδιοικητές – Τους αποχαιρέτισε ο Δεμίρης

Εκτός ΕΥΠ βρίσκονται από σήμερα και τυπικά οι υποδιοικητές της Υπηρεσίας Βασίλης Γκρίζης, Διονύσης Μελιτσιώτης και Αναστάσιος Μητσιάλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης αποχαιρέτησε σήμερα τους τρεις υποδιοικητές ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους. Στη συνέχεια οι τρεις υποδιοικητές μάζεψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα και αποχώρησαν.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προδιαγεγραμμένη απομάκρυνση που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και έναν ομολογουμένως άκομψο τρόπο με «νομοτεχνική βελτίωση» που κατέθεσε στο παρά ένα της ψήφισης νομοσχεδίου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Η παύση των υποδιοικητών από τα καθήκοντά τους γίνεται την ώρα που οι αποκαλύψεις του documentonews.gr για τις παρακολουθήσεις δείχνουν τις σοβαρότατες ευθύνες προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όντας σε πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου, επιχειρούν να βγάλουν εκτός του «κάδρου των ευθυνών» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρίσκοντας ως «αποδιοπομπαίους τράγους» τους υποδιοικητές της ΕΥΠ.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τα εθνικά μας συμφέροντα η υπηρεσία μένει στην ουσία «ακέφαλη», καθώς ο μέχρι τώρα ρόλος του νέου διοικητή της ΕΥΠ (διαδέχτηκε τον παραιτηθέντα Παναγιώτη Κοντολέων), είναι στην ουσία διακοσμητικός.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.