Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 14 βαθμούς, ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες θα κινηθεί σε μονοψήφιο νούμερο (μέχρι 8 βαθμούς).

Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας θα επικρατήσει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Tην Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικά ασθενείς βροχοπτώσεις σε τμήματα των Κυκλάδων, της Κρήτης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 11 βαθμούς, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -3 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 13-14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 12 βαθμούς, στην Κρήτη από -1 έως 14-15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 6 έως 14, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.