Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά καθόλη τη διάρκεια τη ημέρας, ενώ τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα βροχής.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 18 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα 3 μποφόρ, ωστόσο, το βράδυ θα ενισχυθούν στα 5 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Βροχές κατά διαστήματα και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Πιο αναλυτικά, νεφώσεις με βροχοπτώσεις κατά διαστήματα αναμένονται σε όλη τη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο και στα Δωδεκάνησα έως το πρωί και από το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 2 έως 10, στη Θράκη από 0 έως 10, στη Θεσσαλία από 8 έως 12, στην Ήπειρο από 8 έως 18, στην Ανατολική Στερεά από 8 έως 15, στη Δυτική Στερεά από 11 έως 15, στην Πελοπόννησο από 10 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 14, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 15, στις Κυκλάδες από 11 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 17 και στην Κρήτη από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως το βράδυ θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.