Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εξώδικο Σπυράκη στον συνεργάτη της, κατέβαλε 21.000 ευρώ στο Ευρωκοινοβούλιου

Αποποιείται την όποια ευθύνη η πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ., η οποία επιρρίπτει στον συνεργάτη της όλες τις ευθύνες για την εμπλοκή του ονόματός της σε έρευνα του Ευρωκοινοβουλίου για οικονομικές παρατυπίες.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ελληνίδα πολιτικός ανακοινώνει ότι έστειλε εξώδικο στον συνεργάτη της, καλώντας τον να αναλάβει πλήρως τη διοικητική και οικονομική ευθύνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.

Σημειώνεται ότι το όνομα της Μαρίας Σπυράκη βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από αίτημα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για άρση ασυλίας της με υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της Ε.Ε.». Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και προκάλεσαν πραγματικό πανικό στη Ν.Δ., η οποία αρχικά την κάλυψε, όμως στη συνέχεια, με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων και της ανεστάλη η κομματική ιδιότητα.

Η ευρωβουλεύτρια είχε δηλώσει ότι η υπόθεση σχετίζεται με επίδομα αλλοδαπής ενός βοηθού της, επιμένει πως παραμένει στη διάθεση των αρχών για την γρήγορα διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.