Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έλον Μασκ για Twitter: Θα παραιτηθώ από CEO όταν βρεθεί κάποιος αρκετά ηλίθιος να αναλάβει

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως θα παραιτηθεί από το Twitter, όταν βρεθεί κάποιος αρκετά ηλίθιος για να αναλάβει τη θέση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Έπειτα από μια θυελλώδη θητεία στην κεφαλή του Twitter, η οποία του κόστισε, πέρα από την υστεροφημία του, και την πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο.

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Έλον Μασκ επανήλθε στις πρακτικές ηλεκτρονικής «αμεσοδημοκρατίας», ζητώντας από τους χρήστες να ψηφίσουν αν θέλουν να μείνει ή να αποχωρήσει από τη θέση του CEO.

Περίπου 57,5% των ψήφων ήταν «Ναι», ενώ 42,5% ήταν κατά της ιδέας να παραιτηθεί ο Μασκ από επικεφαλής του Twitter, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ανακοίνωσε χθες, Κυριακή, το βράδυ ο δισεκατομμυριούχος. Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία.

Κάτω από τη δημοσκόπηση, στην οποία ψήφισαν 17,5 εκατομμύρια χρήστες, ο Έλον Μασκ σημείωσε το μεσημέρι της Τετάρτης. «Θα παραιτηθώ από CEO το συντομότερο δυνατό, όταν βρεθεί κάποιος αρκετά ηλίθιος να αναλάβει τη δουλειά! μετά από αυτό, θα “τρέχω” απλά το λογισμικό και τις ομάδες server» έγραψε ο Αμερικανός κροίσος.

Ο Μασκ είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη «δημοσκόπηση» μέσω Twitter για το εάν θα πρέπει να επανέλθουν σε λειτουργία οι λογαριασμοί των δημοσιογράφων, με το 58,7% των συμμετεχόντων να δηλώνει υπέρ της άμεσης αποκατάστασής τους.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης το Twitter έθεσε ξαφνικά σε διαθεσιμότητα τους λογαριασμούς αρκετών δημοσιογράφων υψηλού προφίλ που καλύπτουν την πλατφόρμα και τον Έλον Μασκ. «Αν κάνεις ντοξ, θα σε θέσουν σε διαθεσιμότητα. Τέλος της ιστορίας. Αυτό είναι όλο», απαντούσε τότε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.