Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανησυχητική εξέλιξη η «πόρτα» Μακρόν σε Μητσοτάκη

Πυκνώνουν τα σύννεφα για την Ελλάδα, έπειτα από την ομοβροντία σκανδάλων που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς. Το σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθα να το συμπληρώσει το σκάνδαλο Καϊλή – όπου σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται κι άλλοι Έλληνες αξιωματούχοι – δίνοντας έτσι μία ευθεία βολή στην διεθνή εικόνα της πατρίδας μας.

Η αποκάλυψη από φιλοκυβερνητική εφημερίδα ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν ακύρωσε την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Παρίσι, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, είναι εξαιρετικά ανησυχητική. Έρχεται μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον εξευτελισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλβανό Έντι Ράμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί την Βόρειο Ήπειρο.

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψή του επικαλούμενος τις καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός ότι 1000 Έλληνες ομογενείς του είχαν ετοιμάσει πανηγυρική υποδοχή με τραγούδια και παραδοσιακές στολές.

Αυτά τα αρνητικά γεγονότα έρχονται να προστεθούν στην άρνηση της Ιταλίδας Πρωθυπουργού Τζώρτζια Μελόνι, η οποία επίσης αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Αλικάντε, λέγοντας ότι έχει ανεβάσει πυρετό.

Είναι σαφές ότι πίσω από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά ξένων ηγετών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, κρύβεται αποδοκιμασία για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ενώ προεξοφλούν ένα ατιμωτικό πολιτικό τέλος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το οποίο δεν θα ήθελαν να ταυτιστούν ούτε «φωτογραφικά»…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.