Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου κατηγόρησε τον Β.Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου» και ζήτησε «να λογοδοτήσει»!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ.Σακελλαροπούλου κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου» και πως θα λογοδοτήσει για όλα αυτά τονίζοντας ότι «η Ελλάδα τάσσεται σθεναρά υπέρ της λογοδοσίας των υπαιτίων για τα εγκλήματα αυτά».

Όλα αυτά σε δηλώσεις της κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Β.Ζελένσκι όπου αναφέρθηκε στις ρωσικές επιθέσεις, που αποσκοπούν στην καταστροφή κρίσιμων αστικών υποδομών της Ουκρανίας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.

Όλα αυτά η Σακελλαροπούλου. Ναι η Σακελλαροπούλου, που έρχονται ως συνέχεια στις δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη που ουσιαστικά είχε “κηρύξει πόλεμο” στην Ρωσία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταδικάσω με τον πιο έντονο τρόπο τις απαράδεκτες ρωσικές επιθέσεις που έχουν στόχο την καταστροφή κρίσιμων αστικών υποδομών της Ουκρανίας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα και συνιστούν εγκλήματα πολέμου, αφού στρέφονται κατά αμάχων. Η Ελλάδα τάσσεται σθεναρά υπέρ της λογοδοσίας των υπαιτίων για τα εγκλήματα αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στις δέσμες κυρώσεων κατά της Ρωσίας, επισήμανε ότι «παρά τον σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία, η Ελλάδα υποστήριξε και εφαρμόζει πλήρως όλες τις δέσμες κυρώσεων που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ρωσίας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.