Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο ΠΑΟΚ τα βάζει με την κυβέρνηση – Βεντέτα με Αυγενάκη

Μία κόντρα από τα παλιά ξαναφούντωσε χθες με αιτία την κίνηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του προέδρου της, Νίκου Τζουλάκη, να στείλει κλήση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη για κωλύματα στη μέχρι και προχθές (όταν και πλέον λήφθηκε η απόφασή για αποχώρησή του) συμμετοχή του στη διοίκηση του συλλόγου.

Η ΕΕΑ επικαλέστηκε διάταξη περί κωλυμάτων, με βάση ένα αμετάκλητο, όπως το χαρακτήρισε, βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο ο Γιώργος Σαββίδης και ο αδερφός του, Νίκος, παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και μία υπεύθυνη δήλωση που έκανε ο πρώτος και, ψευδώς όπως υποστηρίζει η Επιτροπή, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κανένα κώλυμα για τη συμμετοχή του στη διοίκηση.

Η οικογένεια Σαββίδη απαντά με νομικές κινήσεις κατά της ΕΕΑ και του προέδρου της, που υπογράφει το έγγραφο, με μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων, καθώς αναφέρονται σε αυτό και ο αριθμός του βουλεύματος και τα αδικήματα που περιλαμβάνει. Μάλιστα, κάνει λόγο για ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες, καθώς όπως υποστηρίζουν και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θεωρούν ότι το βούλευμα δεν ήταν αμετάκλητο την ημερομηνία που αναφέρει η ΕΕΑ, άρα δεν ήταν και ψευδής η δήλωση του Γιώργου Σαββίδη.

Πριν γίνει γνωστό το περιεχόμενο της κλήσης, τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την οργή της κατά της ΕΕΑ και του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και δυσφορία συνολικά για την κυβέρνηση. «Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της», τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, αφού κάνει λόγο για βεντέτα του Αυγενάκη με τον ΠΑΟΚ τονίζεται: «Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.