Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

MEDIA Το Mega διέκοψε το πρόγραμμα για να μας πει ότι ο Μητσοτάκης είναι παρακράτος!

Άφωνο το πανελλήνιο με την κόντρα κυβέρνησης – ολιγαρχών που θυμίζει ξεκαθάρισμα υποκόσμου!

Το Mega ήταν το κανάλι που στήριζε λυσσαλέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι πριν από λίγη ώρα. Είναι το κανάλι που χρησιμοποιήθηκε για να συκοφαντηθεί ο Αλέξης Τσίπρας με τις συκοφαντίες περί της βίλας στο Σούνιο, είναι το κανάλι που χρησιμοποιήθηκε για να συκοφαντηθεί βάναυσα η πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Είναι το κανάλι που εδώ και χρόνια, καθημερινά και ακατάπαυστα, υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την φανταστική κυβέρνηση του.

Όλα αυτά, άλλαξαν πριν από λίγα λεπτά. Το Mega διέκοψε ακόμα και την υγιή της Ελιάς, για να μας ενημερώσει ότι εδώ και τρία χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή το Mega μας διαβεβαιώνει ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο Μεσσίας, ο Έλληνας Τσώρτσιλ, το τσιτάχ της Μεσογείου, Κυβερνά την Ελλάδα το παρακράτος Μητσοτάκη και ο υπόκοσμος!

Σε απλά ελληνικά, το μεγάλο κανάλι μας ενημέρωσε ότι εδώ και τρία χρόνια μας πλασάρει ένα παρακράτος και έναν υπόκοσμο ως την καλύτερη κυβέρνηση του νεότερου ελληνικού κράτους..

Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δείτε την εξωφρενική σκηνή:

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.