Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ένας πρωθυπουργός σε… άρνηση

Κάποιοι εκ των σοφών της Αγίας Οικογένειας -υπάρχουν κάνα δυο εξ όσων γνωρίζουμε- να προσγειώσουν πάραυτα τον… παραλίγο Μωυσή στην πραγματικότητα.

Καθιστώντας του σαφές  πως πλέον έχει τελειώσει κι ότι όσο πασχίζει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή τόσο θα χαντακώνεται.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Καθώς μετά την τραγελαφική συνέντευξη έπειτα από τις βόμβες του κουμπάρου και του Documento (αχτύπητο δίδυμο. Ποιος θα το περίμενε), που τίναξαν  στον αέρα το… επιτελικό παρακράτος (τα περί πολέμου από ολιγάρχες -περιλαμβανομένου του κουμπάρου- επειδή αλλάζει την Ελλάδα ήταν το επικότερο από όσα ξεστόμισε), είναι πασιφανές ότι ο Κυριάκος βρίσκεται σε… άρνηση.

Νομίζοντας προφανώς ότι στο τέλος θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι.

Πράγμα αδύνατο.

Διότι, απ΄ ό, τι μυριζόμαστε, οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.

Με τον Κυριάκο να διασύρεται διαρκώς, όπως χθες, επιχειρώντας  να αντικρούσει τόσο τα χτυπήματα από τους συριζαίους όσο κι από τον κουμπάρο, ο οποίος αίφνης από μέγας ευεργέτης του μητσοτακισμού έγινε σφοδρός πολέμιός του (τα ύστερα του κόσμου…).

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον εν εξελίξει διασυρμό από την ευρωπαϊκή  επιτροπή  PEGA, με άγνωστο το που θα καταλήξει, η οποία με τα αλλεπάλληλα σφυροκοπήματά της παρουσιάζει τον Κυριάκο χειρότερο κι από τον Όρμπαν.

Λέτε τόσο το εγχώριο όσο και το ευρωπαϊκό σύστημα να αποφάσισαν να… φάνε τον Κυριάκο; Οι παράλληλες κατραπακιές πάντως αυτό δείχνουν.

Φανταστείτε κιόλας να βγουν και τίποτα συγκεκριμένα στοιχεία για την παρακολούθηση του Σαμαρά τι έχει να γίνει.

Εκεί να δείτε γλέντια…

Συνεπώς, οι σοφοί της Αγίας Οικογένειας, παρά τις δυσχέρειες ένεκα της ψυχολογικής κατάστασης του Κυριάκου, θα πρέπει να επιμείνουν μέχρις εσχάτων στις προσπάθειες συνετισμού του παροτρύνοντάς τον να κάνει εκλογές προτού εξελιχθούν τα παραπάνω, προς αποφυγή της ολοκληρωτικής συντριβής.

Όχι, δε νοιαζόμαστε για το μέλλον του Κυριάκου. Άλλωστε, τα έχει κάνει τα κουμάντα του. Αλλά για της Νέας Δημοκρατίας, την οποία δε θέλουμε να δούμε να καταντάει σαν το ΠΑΣΟΚ.

Θα επανέλθουμε…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.